cuti 1 week

i had so much fun cuti kali nie...
dun get me wrong...bkn pg vacation jauh2 pn...kat s.alam jer..
but everyday packed dgn activity dgn bdk2 x ckup umur nie..hehe..tp mmg bestla join dorg...thank u guys...u guys ROCK!!!

Act tujuan nak pg saner juz nak attend interview dgn KUMON..
but at last bnda lain plak yg jadi..interview 2 aku ttp pg but x jadila keje c2..
coz dorg hanya offer utk post part time..aku act interested 4 d full time post..
xpela bkn rezki..but even aku xnak keje c2 pun aku still sempat berbakti utk 10 jam tau..
x blh tahanla tgk bdk2 kt c2 yg sgt cute...n im hypnotized dgn panggilan 'teacher' yg dorg bagi kat aku...

'Teacher..teacher...how 2 do dis???' (dgn muka blur bdk2 tu yg damn cute)
dsbbkan cute dorgla aku stay kerja utk 2 hari...dptla 10 jam aku kat KUMON..
but it was my great experience..br tau mcmana susah nak handle bdk2 skolah nie...
nway thanx Pn Laila yg trima aku n fhm dgn situation aku..



c...serious gle aku marking paper student!!!
smpi org sblh snap pn aku bt bodoh jer...x boleh blah aku tgk gmbr sndiri..hehe

******************************************************************

Setiap ptg plak..me n my sister akan lepak kat tasik S 6 ...jogging!!!
2 pun puas aku pksa dia...but sempatla jln2 itik 2 round setiap kali pg...

klu x pun ktorg lepak kat tasik S7 bc nwspaper..
wlupun aku n adik aku nie nmpk sengal..
but info psal dlm n luar negara ktorg x penah miss
at least x prnah lg laa org ckp bout 1 issue tu n ktorg lopong jer..



***************************************************************

Then lepak dgn cousin2 plak...
yg join utk 'time lepak' kali nie
apple reen * dodo * Yum * Aty * me * my sis
gle laa ktorg gelak jer 24 jam..non stop!!!

Yum mcm biasa dgn lawak spastic dia..
Apple Reen dgn hadiah semburan kuah kicap..
Aty n adk aku tukang gelak..
Dodo dgn lawak sengal + down sydrome...
u guys mmg best!!
but yum..u owe me 1 tau..
jgn luper..kau dh buat aku sengal ikut kau pusing roundabout 2 x..huh!!

We all lepak lunch kat Kedai Kopi..
then pg kat Dataran Extreme tgk member Yum yg rambut sebesar Shah Alam main skateboard..haha...
sure gajah pn blh sesat x jmpa jln keluar..
aku kagum dgn keupayaan dia bawak rmbut yg besar tu..
smpikan yg lain dah masuk kreta n start engine..
aku still terpukau tgk rmbut dia lg..haha
adik aku smpat snap gmbr aku di saat2 aku 'TERPUKAU' tu..
nasib mulut aku x melopong..haha



Mlm plak pg Kampung Baru..Minnie Chop!!!
super delicious....Rib Eye n Lamb Shoulder dgn Barbican..
tp knp Barbican tu rs mcm ubat antibiotik..haha
act Barbican tu diimport dr Arab tau..
tgk dr luar cnfius jgk..mcm botol beer pn ada..
my aunt siap tnye 2,3 x..blh mnum ke nie..
at last my aunt order watermelon juice jer..haha
so dis is my menu utk mlm 2..



After blik dr Kmpg Baru..pg Danau Kota plak...cr pasal hbskan duit..

Then esok tu we planned nak main futsal..but court full plak..
so me n my sis lepak umah jer..then tgk movie 'Rec'..so scary n menggelikan crite tu.
but u hv 2 watch d movie since it really luks like d real story n lain dr lain tau..
but after tgk tu confirm x blh mkn..hmmmm...

2la activity2 aku ms kat saner...insyallah dis weekend ada plan lagi..
Dodo..kosongkan schedule weekend nie tau!!!

*******************************************************************


2 comments:

Anonymous said...

i follow all of ur story here.kinda interesting cos i dont have any xtvt at nite;p
ur job hunting rite. give me ur email and i'll forward 2 u any vacant @ my place. but if u intrstd in cima la..try to surf this web 1st after that u get a pictre of what we r doing here. cima.com.my
oo...forgot cntact me @ ym tuahvsjebat

AzeerA said...

thanx Mr Anonymous
at least i know there r some people out there who read all my entries here..

yup im looking 4 a job rite now..
cima.com.my..dat sounds great..
i will surf bout dis company first, then i'll let u know k..
nway..thank u..really appreciate dat..