* quckie-of-my-wedding-day *

Yuhooooooo

Lepas kahwin, sangat busy dengan kerja. 4 hari saya bercuti kahwin, rasa macam 4 bulan. Lots of things to be done.How i wish everyday to update my blog. Not only because i missed blogging but also because of my once-in-a-life-time-thingy. I mean married. Of course i wish to jot every single thing bout my wedding here so dat when im getting older, everything was here, in my blog. I love refresh things by the way. Besides, there quite a number of frens yang tak dapat datang ketiga-tiga majlis : akad nikah, reception my side n Zul's side. Sedih but its oke, yang datang pun dah cukup menghiburkan. And not to forget, tq for all d wishes n gifts. Sangat teruja saya!!

So as much as i wish, here they are ; but only pics as i been so busy lately. Later on baru saya letak cerita oke.

















Sorry pics without caption. Promise u, bila saya sudah tidak busy nanti, saya akan buat full version ok.

Love u guys!!

5 comments:

Anonymous said...

you cuti 4 hari saja??
First time dengar govern servant tak ambil cuti kahwin lama. You memang workaholic.

I like to see all the pictures as you both look great, cantik dan handsome.Congratulations.

azEEra said...

Anony

if on leave for 4 days can be called as workaholic, wat else u gonna say if there r people yang tidak bercuti hari raya pun

nak panggil ape orang itu??

orang gila!!! saya berani cakap sebab itu adalah saya ;p

yes its all about work but on top of dat its about sacrifice n tanggungjawab

Olie said...

4 ari cuti kawin dikatakan workaholic. abis yg x cuti langsung tuh mcm mana? hihihi..dah rasa dulu. raya pun kena keje.benci! babe congrats tau..btw ada suprise for u..check out this link ok?

http://www.reunionnaisdumonde.com/spip.php?article3206

semoga kekal smp syurga. Amin~

azEEra said...

Olie???

owhh u INZ!!!!

hoi...hows life??

suprise..suprise..

gila hebat i was in there..hikhik

u, chepah, n zul either..

luckily..

but not so lucky when i dun even understand a word!! haha

but must b all good im sure..

btw thanx to ur french frens for coming..they really blast my wedding-mood..

n thanx to u too!!
miss u beb!!

♥ wforwanwazan ♥ said...

cptla uplod pic kt fb lor..ahahaha..
alamak,aku la tu kn slh sorg kwn yg tk pt dtg smua event ko..sedihnye taw..ko wt majlis lg skali la ok!~ hahahaha.. btw,ko sgt cantik di samping zul.. slmt mnjadi negbor aku.. jdla isteri yg solehah..
selamat mnjadi suami isteri..bes kn? hihi.. luv u both!~

* sgtla aku tk smpt nk b'blog n bc blog skrg.. bb tdo pn smpt layan fb je..hihihi..miss u dear..mwahhh