*Hello-BLOG*

Yeayyyyyy......i had enough rest n sleep...from April to September i've been hibernating sepuas-puasnya (hahaha im sure u guys expect something sad or expression of dissapointment from me because i havent got time to enjoy my blogging time, yet im not..hik hik saja nak sakitkan hati org especially kau IJA!!! ;p). Ok..ok pls forgive me with all the cliche & lame excuses. Since 5 months i never update any stories here, let me start with sumthing fresh in my life.

Here are few things in life that really makes me stuck in between :
  • 3 Jun 2011 - Alhamdulillah..Tarikh saya report duty. Saya telah mendapat jawatan tetap di JKR dan telah ditempatkan di cawangan yang sama sebagai Penolong Pengarah di Unit Pengurusan Penyenggaraan Jalan (Zon Utara). Its a big change for me. Alhamdulillah Allah telah makbulkan doa saya. Amin
  • 29 Jun - 6 Julai 2011 - Menghadiri Kursus Pengenalan Pegawai Pengurusan & Profesional Baru JKR Malaysia Bil.1/2011 di Hotel Palm Garden, IOI Resort City, Putrajaya. Saya mendapat ahli group yang best & sporting n we named it as Pro-5. And suprisingly, our group was annouce as d best group. Hip Hip Horreyyy!!! During the course, i was 5 months pregnant and yet no one even noticed about dat. Luckily i bring along my Buku Merah (ibu-ibu mengandung semua tahu buku tu). Semua best except for sukan petang part, which ibu-mengandung tidak dibenarkan join. Haihhh...

  •  12 - 15 Julai 2011 - Audit Rutin & TMP di N. Sembilan
  •  18 - 22 Julai 2011 - Audit Berkala Pavemen di Kedah
  • Bulan Ogos - Berpuasa Ramadhan
  • Now - currently im in 32 weeks of pregnancy. (8 months dahhhh??????)

6 comments:

iJa adaMaYra said...

Hahaha, punye la lama hibernate, 2 n3 je!
Btw ok la better than nothing kan!

azEEra said...

Kau nie very unsupportive laa dan tak bersyukur ;p

btw baru 5 bulan beb..aku try nak potong record Dla & Nurul tp x berjaya..hik hik

Serious mood nak blog dah ada, tp kau faham jela boss aku mcmana

haih..cannot go betul ;p

{{ Liza Othman }} said...

update terus untuk 5 bulan ehh haha!!..
dah 32 weeks dah ye.. before this memang tak perasan perut ko, tadi jumpa, barula nampak cam pregnant hehe..
32weeks.. not that much time left..huh aku lak yg nervous hehe

azEEra said...

Liza,

laaa kau baru perasan perut aku..
tula skrg dah besar ckit sbb before this org asyik complain perut aku kecik..huhu

baby skrg 1.3kg, naik dari last month 800g shj ;p

yup...aku pun dah mula nervous

tp habit buruk dalam tandas masih aku praktikkan..huhu geli laa but at d same time aku takut jatuh ;p

naeims_ab said...

tahniah sebab dah dapat tetap di JKR.

azEEra said...

Naim

TQ..berkat doa staf di BSFJ dan geng2 CFS jgk

Kau ape cerita kerja sekarang? lg best di BSFJ ke tmpat baru???