*pics-galore*

Wat happen 2 my blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuh..yuh as u guys can see..AGAIN!!!! my blog had been corrupted. Pelik n hairan. Dis is my 2nd time i experienced dis thing. Penat je edit here n there, then jadi mcm nie. Now im looking 4 a new template utk gantikan yang lama. Saya benci kena tukar2 coz im-a-stick-to-one-kinda person. Susah nak berubah-ubah. There goes feelings like, x faham aku when there r bloggers who changed their template like once a week!!! Hoh..gile rajin!

Seperti dijanjikan dlm entry sebelum nie here r few pics of me n my colluegue during our course di Kelantan. Y im putting dis pics in d new entry instead of juz masukkan dlm entry lama. Haha drama...Saja je since entry yg lama sudah panjannnnnnnnngggg n kurang menarik utk dipanjangkan lagi. In fact dis is my blog, bukan suppose-to-be-suka-hati-saya-ke?? Hahaha...

Sebelum itu, hari ini saya smpi ofis lambat at 7.40 am. Ini kerana saya terbangun lambat. Yes, yes even saya adalah WP2 which is masuk pukul 8.00 am tp setiap pagi saya akan sampai sebelum orang WP1 punch card. Sangat awal..i had experienced myself few times smpi di ofis pukul 6.15am. Gila, tapi suka!!! Malas nak bump to bump dgn kreta yg lain (u know wat i mean). But suprisingly walaupun hari nie saya keluar lambat at 7am, saya masih sampai awal b4 8am. Pelik. Maybe KL dah insaf dari traffic jam kot (senang hidup saya).

Hari nie dah start rasa nak demam. Oh my..please laa jangan demam lagi sehingga kerja di site saya habis dis week (Amin).

Ok..tengok gambar jom!!! Sorry malas nak susun.

our dinner di Tenda Biru. Saya makan nasi grg ikan masin yg best tapi x yummie sebab tidak pedas (sy request utk sgt pedas oke!!)

baru selesai briefing. n everyone seems beeze doing their own thing (including my boss)

Guys @ Tenda Biru


d best group n d best team!!! lots of poyo-team-spirit ;p

hmm like dis one coz nampak mcm aku sedang memberi talk pada semua org (take out ur teaching skill Azeera..haha lingkup!!!)

Euuuwwww sungguh dashyat cerita Lin sehingga mampu membuatkan muka aku nampak begitu-ugly-dan bisa-jadi-top-rank dalam Malaysia book of records. TQ to d photographer ;p

Bitumen + Aggregat = penat mencangkung ;p

Us @ Kuari Bukit Buloh Kelantan


Even it was a short course, but it means a lot 2 me. D experience is priceless. looking 4ward 2 hav another technical & hands-on courses.

2 comments:

:: pn isteri wifey en suami :: said...

alar..l.out ni pn dh nice..saje nk sdapkn hati ko..ekekekeke.. tkper, nnt tukar lg..=)

azEEra said...

comin soon k ;) xder masa betul nak google template yg cantik2.

btw, aku di Penang nie..
kejap lagi baru nak balik KL

beb, parcel tu dah smpi belum?