*tagged-virus*


Thank u E-ra kerana telah meneruskan virus tagged ini pd saya. Rindu coz dah lama x buat. dis thing. But utk tidak men'spreadkan' virus ini ke level yg lebih tinggi, dan sasaran yg lebih jauh, sy x akan tagged bloggers lain oke. Anda selamat!! ;) Nway E-ra sorry lmbt reply. Juz came back from Kedah. But thanx 4 tagging me. Muuaahh muuaaahh u!!!

1. Adakah anda rasa anda HOT?
Mestilah ye. Kalau saya x puji diri sendiri, siapa lagi....;)

2. Upload gambar kegemaran anda?


3. Cerita pasal gambar
Gmbr ini masih fresh kerana baru di snap kelmarin masa my cousin, Hada bertunang. Saya bersama MakTok. Sayang MakTok!!!!!! 
4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Last month kot. Zul belanja.
5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Diddy - Come to me - Superclean radio 

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Half of me dah zzzzzzzzzzzz (yuh2 saya memang sleepyhead!)

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
Owww i like dis Q. Simple.
My family used 2 call me Ela
Masters/Degree geng call me Che A
GG Geng panggil saya Zeera 
Big Boss panggil saya Azeera
My nieces/nephew panggil saya Uder (Uda)

8. Tag lagi 6 orang
Ok seperti info awal td, saya cuba utk tidak men'tag' geng2 bloggers yer..
1) Zul
2) Bad
3) Amalina
4) Nadia
5) AD
6) Apit

9. Siapakah orang no. 1 pada anda?
oww..tunang saya (wink wink)

10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5?
he's my ex. n now gud fren of mine (Hye Aussie!!!! ;) )

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
wit her BF laa, Shidee. 

12. Bagaimana pula dengan orang no. 4?
Gila. Bengong. Spastik. Hahahah sayang kau Nad!! (my best cousin)
13. Pesanan kepada orang no. 6?
Bro, take gud care of ur gal. she's so sweet. Indeed!
14. Apa kelebihan yang anda nampak pada orang no. 2?
He's my only brother. Sangat pandai n plg genius in family. We love him. (p/s :Rindu nak jmpa Adam n Adel lagi)


note kaki : wlupun saya x tag anda (geng bloggers esp Eja, Dila n Nurul), sila buat jika anda berminat. TQ

8 comments:

:: pn isteri wifey en suami :: said...

babe,
soalan no 7 ko tu.. tunang ko pnggil ko ape? hahahaha

azEEra said...

beb,
Aku panggil dia Zul.
Dia panggil aku Azeera.

boleh x?? haha..gila straight. x blh bayang.
;)

K la serious. Kitaorg ada byk panggilan

Panggilan ms bercakap :
I, you, Yang, Sayang, Baby, BB, Beautiful (baru perasan, gile byk. x konsisten lgsg!!!)

Panggilan lain utk sms : sweetheart (dia utk aku), baby boo @ honey b(aku utk dia)

UWEKK!!! x blh blah (tahan muntah semua!!! ;))

Eba kau??
geng bloggers lain, korang plak?

azEEra said...
This comment has been removed by the author.
:: pn isteri wifey en suami :: said...

hahaha!!
gile byk, gile name ni namenya.. tkper babe, janji ROCK!!
alar.. dlu2 mase chenta2 biase la cyg2 je la.. dh kawen abg n yang je la. hehehe.. tk de BB nye,wazan kn brutal..
black bery mau. hahahaha..!!

aiSya iRa said...

c.a...
baru jek baca ur entry nie...
hehehe...
dh sgt lame tak tagged org nie...
now i'm not blogger yg tegar agi...
bcoz kerja tgn btambah2...
hukhuk...

neway take care girl...
mmuaahx

Arifah said...

Perghh!! banyak gile nama panggilan..Hahhah!

azEEra said...

C-pah

kami mmg tamak
kami bolot semua
tamak n bolot xpe kan
2 express feelings

konon!
muahahaha

Arifah said...

Eypp..bila nak update blog??? Lama gila tunggu.... :P