*A-bun-in-d-oven*



Yeay2!!!!
Eja...u r now in a pudding club...yuhuuuuuuu
congrats babe
wlupun aku x berapa suka niat murni kau menambahkan bil populasi negara kita
tp deep inside aku suka nak tgk 2nd version of Merah
but dis time hopefully wud be a little-cute-boy k
aminnnnnn (aku aminkan dulu ;-) )

Eja yg aku kenal ;
  • Mummy yg gile2 n hippy all d time. Tetapi tidak termasuk waktu2 tertekan akibat kerja berganda..hehe
  • Suka ukur tanah. Maksud aku kuat berjalan. Mungkin akan sakit jika tidak dapat kluar berjalan wlupun sekali semgu.
  • Manusia hebat yg layak digelar GPS. Setiap inci jalan di KL dia tau. Tapi aku confused sbb minah nie xtau memandu (cuba anda bygkan jika dia mempunyai lesen memandu??)
  • Geng plg best bab kutuk, keji n kenakan org. Especially kau si kecik..DyLa..hehehe
  • Banyaaaaaaaaakkkkkk ckp!!! But when it comes 2 havin a meeting ke aper...banyaaaaaaaaakkkkkk senyap!!hehe
  • d one n only mummy di dunia ini yg suka bertekak, bergaduh n berdrama dgn anak sendiri. Yes wit little-Mayra aka Merah.
  • Blogger setia aku
  • Ibu beranak 1 n bakal 2 yg suka gle sesi bergambar. Termasuklah gmbr spider versi geng di dlm office. Haha
  • Akhir sekali, she's d one who left a bun in d oven!! Tahniah..

Baby-Mayra yg super-talkative. Muka dia 1 copy mcm kau Eja. 
But nway she is much way comel than u.Haha 



Here u r. Wlu aku byk kutuk n keji kau. Kau tetap my BFF. Sayang kau!!!!!!!


p/s : babe, aku dengan sengaja telah mencuri pix anak kau. Haha 


3 comments:

ija MaYra said...

zEEra...

1st of all....thanxs coz kau buat entry psl aku..i feel like i am very glammm gitu!!!

2nd,
aku nak gelak jap...hahahahhahahha..
baik punye kau kutuk aku ek...

3rd,
bnyak ckp?? mana ade! aku kan pendiam..huhuhu. 1 more thing, sje je mls nak bg idea2 bernas aku ni bila ade meeting ke hapa..MAHAL tau idea aku..tu yg aku diam je..
hehehehe

4th,
part yg sesi bergambar tu aku suka..ala, korng pun sama pantang jumpe cmra...

Lastly,
TQ so much my dear fren..
Kau mmg 1 kapla la, mmg blh blah la kwn ngn kau...

I pun sayang u jugak... ahaks!!!

azEEra said...

Babe

among all ur comments, I like d 2nd one kerana itulah reaksi yg aku mahu..hahaha..
n babe as a reminder, mari kita bt kesinambungan comment yg ke-4 itu weekend ini *session-cam-whoring-geng*
JOM!!! dis time make sure di swimming pool umah kau yer..haahaha

p/s - but b4 dat..jadi ker plan kita..anak kau demam panas kan?? sian merah..

ija MaYra said...

cam-whoring sessions...mesti gempak punye...jadi tau...esok aku nak campak merah dlm pool...konpem kebah punye lepas tu...hehehehe