*hari-kena-marah-ke??*

biarpun aku asyik kna marah hari nie...but im still keep myself in happy n smiley mode..
coz at least org marah aku ada sbb..n bnda yg dimarah tu pun sbb kesengalan otak aku sendiri..
my supervisor is a kind of perfectionist guy..
so x heranla klu 10 x pun aku kna mrh n kna perbetulkan thesis master aku..
then x hbs kat c2 tau..kna mrh dgn my mom plak
almost an hour jgk la kena letak telinga kat phone
but it's ok..even kna marah pun, aku tetap mcm nie..x cair pun!! hehe
but aku tetap mgaku salahlaa..
'i'm sorry'
but guys 1 thing yg aku sgt percaya in life is
'to communicate with each other, we got to get mad at each other sometimes'
btl x???? so kna mrh ckit2 xpela..selagi telinga x cair n selagi ada choc utk kebalkan diri..
aku akan mantain cool n happy..
So 2day i juz let things roll right off me n I believe that he n mama don't stay mad long!!!
sayang mama sangat2!!!!!

3 comments:

Anonymous said...

Arini aku x kena marah tp aku bengang sgt2 ngan site manager aku..tp bila baca blog ang arni. it makes me feel cool...thanks...bila aku fikir balik no point nak bengang lama2..bak kata Nur Azeera Badroldin "keep myself in happy n smiley mode" ALWAYS

AzeerA said...

anonymous

wah!!!
siap nama penuh..
mana nama datuk gue??hehe
sebut blogger dah la beb..
kantoi la aku..haha

wlupun kau tahu nama aku tp aku x tau kau siapa..
yg penting, kau dah cool n ok..
aku pun best dengar!!!!
cheer up beb!!

Anonymous said...

to awek myvi,

that is not me..lama tak bc blog ni..bz gile....huhuhu...any way, hows ur mum..dah ok blum???

;p

cute gile awek myvi ni..kalo pakai savvy i pggil savvy la. kalo pakay merz i pggl awek merz..hehehe